Husregler & praktisk info

Gratis Parkering

Det er gratis at parkere på skovparkeringspladserne ved Nyvej 131, 3300 Frederiksværk og Bækkebrovej 50, 3300 Frederiksværk og derfra blive kørt det sidste stykke vej med gratis shuttlebusser til Bisp Absalons Vej ved Asserbo Slotsruin. Der vil også være plads til gratis parkering af cykler helt tæt ved Asserbo Slotsruin.

Mad og drikke m.m.

  • Det er i år tilladt at medbringe egen mad og drikke til dette arrangement.

  • Der vil ikke blive solgt mad til arrangementet.

Affald


Alle gæster har ansvar for at rydde op efter sig selv, og samle affald sammen i affaldspose når I forlader jeres plads og aflevere affaldsposen ved udgangen. Det er vores motto at “man tager mere affald med retur, end man kom med”. Find gerne noget, der ikke hører til i naturen, og saml det op – naturen siger på forhånd tak og velkommen igen.

Vi passer på naturen – medbring genanvendeligt service

Vi vil gerne skabe en helt unik oplevelse og samtidig passe på naturen, og derfor må der ikke medbringes plastikbestik og engangsservice – alt skal være rigtigt bestik og service af f.eks. metal, porcelæn og glas, som kan genanvendes.

Ved indgangen til billettjek vil alle gæster få udleveret en affaldssæk, som kan benyttes til diverse affald og den afleveres blot ved udgangen til vores smilende personale, som vil sige tak for i aften.

På denne måde sikrer vi respekt for naturen og i pagt med naturen og naturen på dens præmisser.

Medbring picnictæppe og pude

  • Husk, at medbringe dit eget picnictæppe, puder, mad og drikke og skabe dit helt eget unikke spot – en fantastisk oplevelse med flot solnedgang.

  • Campingstole, taburet og ligende møbler er ikke tilladt at medbringe.

Toilet

Der vil være mobil toiletter ved arrangementet.

Ghettoblaster & højtaler

Det er ikke tilladt at medbringe musikanlæg, ghettoblaster eller lign. til arrangementet. På denne unikke og smukke aften nyder vi alle sammen naturen i fulde drag.

Grill og åben ild ikke tilladt

Da vi er ude i den smukke natur, er det ikke tilladt at medbringe grill eller afvikle åben ild ved dette arrangement.

Lad paraplyen blive hjemme

Paraplyer er ikke tilladt at medbringe eller bruge til arrangementet, af hensyn til alle de andre gæsters udsyn. I tilfælde af regn anbefaler vi, at man medbringer regntøj f.eks. regnfrakke/regnslag med hætte. Der vil ikke blive solgt regnslag til arrangementet.

Rygning

Rygning på hele arrangements-arealet er forbudt denne aften pga. evt. brandfare i naturen. Det vil KUN være tilladt at ryge til arrangementet denne aften i et særligt rygeområde. Rygeområde vil fremgå på oversigtskort som sendes til alle der har købt entrebillet 3 dage før arrangementet. Rygning udenfor dette område vil ikke være tilladt. Bortkastning af cigaretskodder og skrald vil medføre bortvisning fra arrangementet omgående – Det er naturen der bestemmer.

© 2022 En Romantisk Aften

Intuit Mailchimp logo